Sistemul de iluminare LED TV NEI

Sistemul de iluminare LED TV NEI
reparatii-tv-NEI
Sistemul de iluminare LED TV NEI

Sistemul de iluminare LED TV NEI. Este un sistem care ofera o iluminare puternica si o imagine deosebita. Toate panelurile utilizate de catre brandul NEI sunt de calitate si sunt preluate de la diversi producatori/Samsung, LG, AUO. Din punct de vedere fiabilitate acesta marca areun raport calitate-pret foarte buna. Insa toate televizoarele cu un sistem de iluminare de tip LED se pot defecta dupa perioada de garantie. Site-ul aloservice.ro vine cu solutia rezolvarii acestei probleme prin inlocuirea baretelor de LED pentru display. Toate componentele utilizate de catre aloservice.ro sunt de calitate si de origine.

De ce se defecteaza un sistem de iluminare la TV NEI?

  • Defectele la televizoarele NEI sunt din cauza utilizarii intense.
  • Utilizarea in modul de iluminare dinamica (Dinamic mode)

Daca utilizati televizorul NEI intens si acesta este cu modul de iluminare la maxim, pot aparea defectiuni la acest sistem de iluminare pe parcursul anilor, chiarsi in perioada de garantie. Va recomandam sa utilizati televizorul cu iluminatul la 50% si astfel protejati sistemul de iluminare si prelungiti durata de functionare la display-ul Tv NEI.

Ce este un sistem de iluminare de tip LED?

Un sistem de iluminare la televizorul NEI de tip LED este unul dintre sistemele ce ofera o luminozitate deosebita prin Diodele (LED), acestea sunt insa supuse unor tensiuni destul de crescute cand sunt setate pe modul Dinamic in meniul televizorului. In mod normal durata acestor Diode trebuie sa reziste pe toata durata de viata estimata de catre producator ( 3-5 ani )in regim de functionare normal de 3-6 ore pe zi. Daca aveti aceasta setare activa diodele primesc varfuri de tensiune maxima si se pot defecta in timp. Prima faza in care opservati ca sistemul nu mai este la capcitate optima si in prima faza este mult mai redus de cat in mod normal. Urmatoare etapa este cand apar umbre pe display-ul televizorului. Ultima faza este atunci cand televizorul NEI porneste pentru cateva secunde si se stinge iluminarea, acest fenomen indica una ori mai multe barete de LED-uri sunt defecte.

Cum repar un sistem de iluminare la un tv LED?

Sistemul de iluminare LED TV NEI
Sistemul de iluminare LED TV NEI

Reparatia unui sistem de iluminare este recomandata numai in service, deoarece aceasta interventie la sitemul de iluminare este supusa unor riscuri crescute.

Care sunt aceste riscuri?

  • Display-ul se poate sparge foarte usor
  • Reparatia dureaza intre 1 ora si 3 ore (in functie de display si marimea acestuia)
  • Sunt necesare doua mese pentru reparatie. (casa dumneavoastra se transforma in service TV)
  • Aparatura necesara reparatiei lipseste in cele mai multe cazuri in deplasarea la client acasa (Avem in cele mai multe cazuri de aparatura care nu poate fi transportatat la client acasa)
  • Excludeti taxa de deplasare

Va asteptam la service pentru reparatii tv LED NEI.

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security