Service tv Sony

Service tv Sony

Reparatii pentru televizorul tau SONY

Service-tv-Sony

Service tv Sony, unde pot repara televizorul meu SONY?. Astfel de intrebari sunt permanent puse in momentul cand avem nevoie se un service tv Sony.

Problemele aparute la un televizor Sony sunt multiple si sunt reparabile. Cele mai intalnite probleme la un tv Sony sunt cele legate de imagine. In prima faza defectul cel mai evident este acela cand televizorul Sony are sunet si nu mai are imagine.


Cum repari un tv Sony cu sitemul de iluminare defect?

In primul rand acest defect la televizorul Sony se repara numai la service Sony. Pentru ca defectul la sitemul de iluminare este unul dificil si nu poate fi efectuat la domiciliu, riscurile cele mai mari sunt spargerea displayului. Merita sa repari tv Sony cu astfel de defect.


Ce componente utilizam la sistemul de iluminare la Service tv Sony?

Componentele utilizate pentru reparatia la un tv Sony sunt originale si NOI. Nu acceptati servisarea televizorului dumneavoastra cu componente reutilizate, aceste componente au o durata de viata si sunt deja uzate.


Garantia pentru reparatie tv Sony

Garantia la o reparatie la televizorul Sony reebuie sa fie cuprinsa intre minim 6 luni si 12 luni. Garntia depinde de ce interventie a avut loc la televizorul dumneavoastra. ( Garantia la sistemul de iluminare trebuie sa fie de 12 luni) Reparatiile la placile de baza si surse de alimentare pot fi de 6 luni, acestea sunt componente care sunt mai rezistente, dar si in astfel de situatii optati pentru o garantie de 12 luni.


Merita sa repari un tv Sony cu display spart?

Nu nu merita sa repari un tv Sony cu display spart, costurile pentru inlocuire sunt foarte ridicate, incat se duc la aproape costurilor de achizitie pentru un tv nou. Chiar daca aveti un tv cumparat astazi si maine spargeti televizorul.


Placa de baza tv Sony defecta

daca aveti defecta placa de baza la televizorul Sony, astfel de defect se poate repara la service tv Sony de la aloservice.ro Reparatia se poate efectua numai in service si este exlus sa faceti reparatia la domiciliul clientului. Un astfel de proces de reparatie implica o tehnologie destul de avansata. Cele mai fregvebte defecte la placa de baza tv Sony sunt acele cand memoriile de pe placa de baza sunt defecte si blocheaza televizorul, Procesorul de pe placa de baza este desprins din cauza supraincalzirii. ( racire precara)

Astfel de reparatie merita sa fie efectuata, costurile la reparatia unei placi de baza sunt cuprinse intre 250 si 950 lei. Preturile sunt informative si depind de modelul televizorul dumneavoastra Sony.


1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security