Service TV LED Toshiba

ServiceTV LED Toshiba

Service TV LED Toshiba. Service specializat in repartii tv marca Toshiba in Bucuresti. Suntem o echipa de tehnicieni in domeniul reparatiilor tv din anii 90. Service-ul este specializat in reparatii tv si alte servicii de reparatii electronice si electrotehnice.

Doriti sa reparati televizorul dumneavoastra TOSHIBA?

Ce trebuie sa faceti inainte de a contacta service tv Toshiba?

  • Să verificați dacă televizorul este conectat la rețeaua de alimentare cu electricitate și este pornit în mod corect;
  • Să resetați televizorul la configurația originală a acestuia înlăturând accesoriile și conexiunile externe; să scoateți eventualele dispozitive de stocare sau alte dispozitive periferice din TV Toshiba;
  • Să consultați manualul de utilizare pentru sfaturi importante referitoare la modul de utilizare și depanare a televizorului și să verificați ultimele informații de pe website-ul de asistență Toshiba;
  • Să notați numele televizorului, numărul modelului, numărul de serie, configurația hardware și software și o descriere a problemei (de ex., mesajele de eroare care apar pe ecran);

Posibile defecte aparute la tv Toshiba

Unul dintre cel mai des intalnite defecte la televizorul Toshiba, este acela cad are sunet si nu mai are imagine. Daca intalniti un astfel de defect, incercati sa verificati cu o sursa de lumina externa daca imaginea apare pe Display. Daca imagine este afisata pe display-ul tv, aveti defect sistemul de iluminare defect. Pentru acest tip de defect puteti sa faceti o programare la service-ul nostru tv.

Cum fac programarea la service tv Toshiba?

  • Programarea la service tv se poate face pe WhatsApp si telefonic
  • Modelul televizorului (acesta este afisat pe eticheta din spatele televizorului Toshiba)
  • Numele dumneavoastra (numele este folosit pentru programarea si indentificare)
  • Numarul de telefon

Cat dureaza reparatia la service tv LED Toshiba?

Reparatia la televizorul Toshiba poate sa dureze in functie de defectul televizorului, in mod curent reparatia dureaza 1-14 zile lucratoare.

Ce piese sunt utilizate pentru reparatia la tv Toshiba?

Piesele in vederea reparatiei sunt direct de la producatorul aparatului (Toshiba), mai sunt situatii cand avem si piese de alta origine.

Ce garantie am la reparatia unui tv Toshiba?

Garantia reparatiilor in majoritatea cazurilor este de 12 luni, insa sunt si anumite situatii cand garantia poate fi cuprinsa intre 3 si 6 luni, depinde de furnizorul de componente.

Pot repara televizorul la domiciliu?

Din punct de vedere tehnic este posibila interventia in vederea reparatiei la tv Toshiba acasa la dumneavoastra, insa aceasta interventie necesita spatiu si aparatura specializata. Recomandarea noastra este sa veniti in service tv Toshiba la adresa afisata.

Constatarea defectului la tv Toshiba este gratuita?

Constatarea la tv Toshiba este gratuita si dureaza din momentul cand ajunge in service intre 1 zi si 12 zile lucratoare, in functie de defectul la tv Toshiba.

Transportul la service pentru tv defect Toshiba este gratuit?

Transportul pentru tv Toshiba la service este contra-cost. Costurile pentru transport sunt stabilite in functie de distanta si dimensiunea televizorului.

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security