Reparatii TV SAMSUNG

Srvice tv Samsung

Reparatii TV  SAMSUNG va sta la dispozitie pentru repararea televizoarelor  dumneavoastra.

Oferim  servicii de calitate si garantie 12 luni .

Reparatii TV SAMSUNG la domiciliu

Reparatiile la televizoarele  Samsung nu se pot efectua la domiciliu. Dupa o lunga constatare, avem urmatoarea concluzie privind reparatiile la televizoarele Samsung si aceasta constatare este ca nu pot fi reparate la domiciliul clientului, datorita tehnologiei pentru reparatii TV.

NOTA:

Daca totusi clientul doreste acest lucru, putem doar sa efectuam o deplasare contra-cost si sa ridicam televizorul defect in vederea reparatiei.

Reparatii tv Samsung in tara?

Daca aveti un televizor defect si doriti reparatia acestuia si in alta parte decat in Bucuresti, puteti sa apelati la service tv din tara. Avem reprezentanta tv si in Braila si ne deplasam la domiciliul clientului pe raza judetelor Galati, Buzau.

Potentiale defecte si probleme  aparute la televizorul dumneavoastra SAMSUNG :

  • Televizorul SAMSUNG LED-LCD  nu porneste, dar are aprins led-ul de stand-by
  • Display-ul  televizorului LED -LCD SAMSUNG este oprit dar are sunet.
  • Televizorul nu are nici sunet, nici imagine
  • Display la TV SAMSUNG este spart? (in aceasta situatie va recomandan sa va indreptati catre achizitia unui nou televizor samsung)

Daca aveti aceste  defecte ce se regasesc in aceasta lista, puteti face programare la service-ul nostru. online/whatsapp

Alo Service pune specialistii in practica,reparatii TV LED SAMSUNG.

Suntem in domeniul reparatiilor tv Samsung de 19 ani. Avem unele dintre cele mai bune servicii de servisare tv din Bucuresti si Tara. Televizoarele Samsung cunosc o evolutie in ultima perioada si pentru aceasta evolutie este necesara si interventia unui service Samsung specializat. Depanare la televizorul dumneavoastra Samsung este un serviciu ce necesita un spatiu adegvat. Recomandarea noastra este sa mergeti cu televizorul Samsung la service-ul nostru.

Reparatii tv Samsung

Reparam televizoare Samsung prin meteode si tehnologii moderne. Este cunoscut faptul ca aproape orice aparat are durata lui de viata minima si maxima.  Unele defecte sunt evidente si trebuie remediate imediat de catre echipa noastra de specialisti in reparatii tv. In unele cazuri situatia se agraveaza si costurile reparatiilor devine mai mari pentru dumnevoastra. Televizoarele Samsung sunt foarte raspandite si acest brand este tot mai popular prin tehnologia actuala oferita si imaginea acestora. Este cunoscut faptul ca TV-urile Samsung au un display de calitate si conexiuni usor de utilizat. Pentru ca un brand de televizoare cum este Samsung este necesara si servisarea acestuia. Reparatii in conditii optime si cu componentele de origine Samsung.

Televizorul Samsung are sunet si nu are imagine?

Depanare Televizoare SAMSUNG in toate sectoarele Bucurestului

Reparatii SAMSUNG Bucuresti, SAMSUNG sector 1, Bucuresti SAMSUNG  sector 2, sector 3, Samsung Buc sector 4, Bucuresti sector 5, Samsung Bucuresti sector 6, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti – Leordeni, Voluntari, Stefanestii de Sus.

Pentru deplasarea la domiciliu  service tv  Samsung se percepe o taxa de deplasare. Taxa de deplasare este de 70-100 lei in Bucuresti.  

Depanare televizoare Samsung in Braila si Galati

Avem reprezentanti in Braila si Galati si in vecinatatea acestor judete. Echipa noastra se deplaseaza contra cost la domiciliul clientului. Serviciile noastre sunt insotite de catre factura / bon fiscal si certificat de garantie.

Contact Service SAMSUNG

Reparatii TV LED SAMSUNG

Reparatii TV

Pentru depanarea TV LED SAMSUNG si programari la telfonul afisat.

Reparatii tv Samsung

Pentru service tv Samsung Bucuresti. Tel: 0722 444 322

Program de lucru: Luni- Vineri 10-19, Sambata : 10-15

Adresa noastra service tv Samsung  Bucuresti Str. Gheorghe Titeica Nr. 85-87, Sector 2, Bucuresti.

Duminica se accepta doar programari whatsapp. Multumim!

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna ziua.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security