Reparatii tv LED

Reparatii tv LED

Reparatii tv LED

Reparatii tv LED
Reparatii tv LED

Majoritatea televizoarelor LED sunt defectate din cauza utilizatorilor.

Din experienta noastra in reparatiile tv LED 80% din defecte sun provocate de catre utilizatori. Unul dintre cele mai dese defecte este spalarea display-ului cu lichid de geamuri. GRESIT!

NU SPALATI ECRANUL TELEVIZORULUI CU SOLUTIE DE GEMURI SI ALTE LICHIDE!!!

Aceasta solutie de geamuri patrunde pe langa rama televizorului LED si sticla acestuia. Lichidul corodeaza benzile de legatura dintre LCD si partea electronica. Efectele lichidului  pot aparea pe loc, ori in timp (3-4 luni). In unele cazuri se mai pot schimba aceste benzi, in altele nu. Tehnologia de schimbarea benzilor este una foarte scumpa si sunt trei centre de schimbat in Romania. Unul dintre aceste centre este in Bucuresti si face reparatii doar la televizoarele Led mari.

Sistemul de i

luminare  tv LED  Reparatii tv LED

Un alt defect aparut la televizoarele LED este acela in care dispare lumina ecranului si ramane sunetul. Cand intalniti acest defect, inseamna ca sistemul de iluminare este defect. Nu trebuie decat sa cautati un service de televizoare specializat pe reparatii tv LED.

Acest sistem de iluminare este sustinut de catre niste Led-uri speciale si datorita timpului de functionare acestea cedeaza in timp.

Procesul de inlocuire sistemului de iluminare la tv LED este unul foarte complicat si trebuie efectuat  la service tv LED. Daca optati pentru reparatia la domiciliu trebuie sa va luati in calcul si riscul pierderii sufrageriei timp de 2 ore, casa dvs se transforma in service TV.  Noi nu recomandam aceasta operatiune la domiciliu, riscati sa spargeti display-ul foarte usor. Daca vi se propune sa schimbati sistemul de iluminare acasa REFUZATI! Persoanele care repara pe teren acest tip de defect nu va informeaza ca sunt si riscuri. Doar in anumite cazuri puteti sa reparati la domiciliu un televizor LED cu sistemul de iluminare defect.

  • Cand televizorul are o diagonala pana la maxim 80 cm (32”)

Televizoarele smart sunt foarte expuse la defectarea placii de bazaReparatii tv LED

In ultima vreme aproape toate firmele producatoare de tv smart sunt echipate cu procesoare performante. Acest tip de tv LED Smart nu este atat de eficient. Procesoarele de placa de baza de la TV LED Smart  se dezlipesc de pe placa de baza si creaza defectiuni din cauza incalzirii la solicitare. Procesoarele pentru TV sunt gandite fara racire prin ventilatoare si datorita supra-incalzirii sitemul de prindere pe placa de baza cedeaza sub cresterea temperaturii. In unele cazuri aceste defecte se pot repara prin lipirea procesoarelor. Fludorul utilizat de fabrica rezista la temperaturi mai mari, in urma lipirii de catre un service poate aparea dezlipirea procesorului.( Fludorul care este folosit de catre totii depanatorii se topeste la o temeratura mai mica decat cel de fabrica). Recomandarea noastra este ca dupa lipirea procesorului pe placa de baza la TV LED Smart sa fie adaptat un sistem aditional de racire.

Cel mai des intalnit defect la un tv led este spargerea display-ului Reparatii tv LED

Din pacate acest defect este cel mai intalnit si nu se poate remedia. Pretul unui display nou este aproape cat un TV LED nou.

Reparatia nu merita investitia.

Reparatii tv LED la service-ul nostru

Daca doriti reparatia la Reparatii tv LED din Bucuresti, ne puteti gasii in pagina noastra de contact.

 

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security