Reparatii televizoare Samsung

Reparatii televizoare Samsung

Reparatii televizoare Samsung

Reparatii televizoare Samsung, venim in ajutorul dumneavoastra pentru reparatia la tv Samsung. Daca aveti un tv Samsung defect va putem ajuta cu reparatia televizorului Samsung.

Reparatii televizoare  Samsung

De ce sa repar un tv Samsung defect?

Reparatia unui tv Samsung este necesara atunci cand costul unei reparatii la tv Samsung este de nivel mediu si daca aceasta reparatie este efectuata in timp scurt. Daca televizorul dumneavoastra are toate conditiile scopului util si nu doariti achizitia unui alt televizor Samsung.

Merita sa mai repar un tv Samsung cu display spart?

Reparatia la un tv Samsung cu display-ul spart nu mai este rentabila reparatia. Costurile pentru inlocuirea la un tv Samsung sunt foarte ridicate si nu este rentabila reparatia. In acest caz va recomandam sa va achizitionati un tv nou.

Reparatii televizoare Samsung- Defecte comune

Cel mai comun defect la tv Samsung este cel in cazul in care televizorul nu are imagine, insa are sunet. Acest defect este unul remediabil si se poate repara in Service la aloservice. Timpul estimat acestui defect este de 1 zi. Componentele utilizate in scopul reparatiei sunt de origine si aproape toate sunt in stocul nostru.

Un alt defect des intalnit la TV Samsung este atunci cand televizorul porneste si se opreste. Daca aveti astfel de defect, aveti defecte memoriile de pe placa de baza. Aceste memorii sunt defectate datorita utilizarii acestora, acestea au o durata de scriere si rescriere. Defectul memoriilor se poate remedia in service si durata reparatiei este de 7 zile, in functie de memorii.

Display-ul este Alb

Acest gen de defect este des intalnit la TV Samsung si este provocat de catre Display, acesta in momentul cand se incalzeste intra in blocaj. Din pacate nu se poate repara.

Telecomanda nu functioneaza la tv Samsung.

Daca telecomanda la televizorul Samsung nu functioneaza, sunt mai multe motive:

  • Bateriile de la telecomanda sunt consumate si necesita inlocuirea.
  • Telecomanda este defecta de la cazaturile anterioare. ( puteti inlocuii telecomanda cu una noua la tv Samsung, telecomanda poate fi una originala, una aftermarket)
  • Receptorul televizorului este defect. Acest defect se poate remedia in service tv samsung.

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security