Reparatii masini de spalat Arctic

Reparatii masini de spalat Arctic

Masinile de spalat sunt o necesitate in acest moment, ele ne fac viata mai usoara si ne asigura un confort de care avem nevoie, insa uneori se pot strica. Problemele aparute la o masina de spalat Arctic sunt unele cauzate de catre proasta utilizare, de catre utilizarea indelungata si alti factori care afecteaza masina de spalat.

  1. Inainte de fiecare spalare verificati buzunarele hainelor, in buzunar pot sa se gaseasca obiecte din metal, monezi, agrafe etc.(Daca lasati obiecte in
    Reparatii masini de spalat Arctic
    curatarea Filtru de scame masina de spalat Arctic

    hainelor, acestea pot duce la multiple probleme, poate sa perforeze garnitura de etansare la masina de spalat si apa va curge din masina de spalat Arctic, poate sa va infunde pompa de evacuare si nu va mai evacua apa, etc.a)

  2. Nu incarcati masina de spalat Arctic peste capacitatea de spalare, daca incarcati peste capacitatea de spalare masina despalat, aceasta va ceda in timp si  va fi afectata pe partrea de tambur( rulmentii vor ceda la masina de spalat si va incepe sa scoata un zgomot putenic)

Reparatii masini de spalat Arctic,cateva dintre modelele cunoscute.

Versiunile masinilor de spalat din clasa Arctic : Arctic L 600 T; Arctic EL 642; Arctic C 800 A; Arctic C 1000 A; Arctic BA 1000 A+; Arctic BE 1200 A; Arctic BA 800; Arctic BE 1000 TA; Arctic BE 1400 AG;

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security