Reparatii TV Hantarex

Reparatii TV Hantarex

Hantarex International

Hantarex este un producător și furnizor lider de afișaje cu ecran plat cu tehnologia LED și LCD, care sunt proiectate să răspundă nevoilor  și utilizatorilor finali.

Oferim produse de afișare pentru toate tipurile de aplicații, inclusiv profesionale, sisteme  digitale, touch screen.

Design-urile noastre elegante și reputația pentru producerea de produse solide și fiabile sunt cunoscute în întreaga lume. Inovația, calitatea și valoarea sunt la baza filozofiei noastre de afaceri.

Am pornit  Marea Britanie  acum  35 de ani cu instalații în aeroporturi, feroviare, retail, securitate, difuzare, hoteluri, biblioteci, muzee și case particulare.

Hantarex dezvoltă întotdeauna produse noi și seria noastră „Series” a fost recent actualizată pentru a include afișaje profesionale subțiri și „luminoase”; Touch-monitor multi-touch atat montat pe perete si podea, cat si pe display-uri externe cu grad de protectie IP65. Cea mai recentă gamă de produse este afișarea rețelei All-in-One. Acestea sunt livrate ca unități de montare pe stradă sau montate pe perete și includ un player multimedia integrat care permite conectarea ecranelor la un sistem de management al conținutului (CMS) prin WiFi sau opțional prin 3G. Ca și în cazul tuturor produselor noastre, ele sunt fabricate cu partea superioară a componentelor de gamă pentru a asigura disponibilitatea completă, fiabilitatea și adecvarea.

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security