Inlocuire Display LED TV Spart

Inlocuire Display LED TV Spart si toate aspectele acestei proceduri.

Inlocuire Display LED TV Spart
Inlocuire Display LED TV Spart

Procesul de inlocuire este unul ce necesita personal specializat in acest domeniu de reparatii tev . Pentru inlocuirea unui display LED, LCD, OLED , QLED, AMOLED. pretul este dat de catre dimensiunea televizorului dumneavoastra.

Inlocuire Display LED TV Spart

Daca display-ul dvs este spart nu mai poate fi inlocuit din punct de vedere financiar costurile sunt ridicate.

De ce nu este rentabil sa mai inlocuiesti un display spart?

  • Cost foarte mare (80% din valoarea unui tv nou)
  • Garantie mica ( Garantie de 6 luni la display)
  • Un tv deja probabil depasit din punct de vedere tehnologic.
  • Timp de asteptare mare ( Timpul este foarte mare pana la inlocuirea displayului)

Ce fac cu un tv cu display-ul spart?

Una dintre solutiile cele mai des intalnite cand ai un display tv spart. Asteptati pana cand apare urmatoarea campanie de reanoire electrocasnice prin reciclare. Magazinele din Romania de electrocasnice si electronice ofera un tichet de inlocuire pentru electrocasnice, fiecare magazin de specialitate are un astfel de program. Televizorul/aparatul care este reciclat si nu trebuie neaparat sa fie functional. Urmariti aceste programe care sunt anuntate de catre magazinele de specialitate.

Ce pot valorifica la un tv cu dispay-ul spart?

Puteti valorifica un televizor pentru piese pe un site de vanzari componente. In urma vanzarii unui tv cu display ul spart puteti recupera o suma destul de mica, insa daca nu aveti unde sa depozitati televizorul este una ditre solutii. Valoarea creste pentru vanzare daca aveti si telecomanda acestuia, pretul poate sa fie intre 0 si 500 lei, depinde de model. Nu este relevant dac televizorul este nou in cutie si este de ultima generatie. Cu cat este mai nou cu atat nu este atat de cautat, un televizor de generatie noua nu se defecteaza atat de repede si componentele nu sunt valoroase decat peste o perioada.

In urma cercetarii de catre service-ul nostru am ajuns la concluzia ca un display pentru TV LED/LCD este foarte costisitor si nu merita inlocuit. Toti furnizorii de panel LED/LCD au un cost ridicat la achizitia unui Display nou.

DIN PACATE NU AVEM DISPLAY PENTRU TELEVIZORELE LED SI LCD!

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Bună ziua
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security