Cum prelungesti viata la tv LED

Cum prelungesti viata la tv LED

Cum prelungesti viata la tv LED

 In general sistemul de iluminare la televizoarele LED sunt vulnerabile, daca aveti un tv Led si este setatata functia (Lumina din spate) backlighte  dat la nivelul maxim. acesta afecteaza sistemul de iluminare si duce la defectarea acestuia in timp scurt.  Daca doriti sa aveti o buna functionare si dupa garantie, reduceti functia la 50% si puteti sa aveti un televizor functional mai multi ani.

Cum prelungesti viata la tv LED
Inlocuire sistem de iluminare LED

Televizoarele LED sunt construite in asa fel incat sistemul de iluminare este accelerat aproape de capacitatea maxima. Un motiv este ca mai toate brandurile vor o imagine cat mai luminoasă si este o competitie in acest sens.

Recomandam reparatia intr-un service.

Cum prelungesti viata la tv LED
Cum prelungesti viata la tv LED

Reparatia la sistemul de iluminare LED nu se efectuează la domiciliul dumneavoastra. In principal aceasta operatiune de reparatii tv LED este una destul de complexa. Operatiunea se desfasoara astfel:

1.Se desface display-ul Televizorului, prin separarea LCD de partea de iluminare, acest procedeu este valabil pentru toate brandurile de tv (Samsung, LG,Sony, Panasonic, Philips)

2. Se dispune pe o suprafata plana (Masa) display-ul LCD si daca televizorul este unul de 40″ apare riscul de spargerea acestuia.

3. Partea cu sistemul de iluminare este si el asezat pe masa de lucru, se stabilesc baretele de LED defecte si se remediaza problema la tv-ul defect. Recomandarea noastra este sa se schimbe toate baretele de LED cu unele noi.

4. Dupa toata operatiunea aceasta se inchide Display-ul si se monteaza pe televizor. Operatiunea dureaza cateva ore.

De ce nu recomandam schimbarea sistemului de iluminare Acasa?

Daca aveti probleme cu sistemul de iluminare va putem ajuta cu reparatia. Acest gen de reparatie la sistemul de iluminare este recomandat sa fie efectuat intr-un service tv autorizat. De ce recomandam aceasta reparatie in service? Motivele sunt : Reparatia include un spatiu adegvat si necesita spatiu de desfasurarare , se desface dispaly-ul si trebuie asezat pe mese diferite. Display-ul este foarte fragil si se poate sparge foarte usor. Specialistul are nevoie de timp pentru astfel de operatiune ( aproximativ2 ore). Daca intervin anumite probleme neprevazute nu ai la indemana componentele necesare. Camera dvs. este blocata pentru 2-3 ore.

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security