Cele mai reparate marci TV

Cele  mai reparate marci TV

Cele mai reparate marci TV

Reparatii tv, acest seriviciu de reparatii televizoare este unul din ce in ce mai accesat in ultima perioada de catre multi posesori de televizoare. Nu conteaza marca televizorului tau, Samsung, LG, Philips, Sony si lista poate continua. Televizoarele sunt cele mai utilizate aparate din locuinta noastra, prntru ca acestea sunt printre primele sisteme audiovizuale din casele noastre, acestea au foast si sunt sistemele de comunicare audio video. In ultima perioada, aceste aparate sunt adaptate la tehnologie. Televizoarele cunosc evolutia tehnologica si trec la era digitalizata, in anii 2000 primele televizoare care sunt lansate sunt cele cu Display LCD, urmeaza era in paralel cu acestea celor de tip PLASMA si ulterior cele de tip LCD cu sistem de iluminare LED. Televizoarele primesc un Upgrade si devin smart TV, cu sisteme de la cei de la Samsung tv si android pentru unele marci de tv, TV SONY, TV LG, TV Philips . In prezent tehnologia AMOLED si QLED sunt cele mai recente tehnologii tv 4K.

Cele mai reparate marci TV-Reparatii tv

Poate ca va intrebati care sunt cele mai comune defecte si reparatii la televizorul dumneavoastra? Cele mai comune reparatii la tv-ul tau sunt:

  • Reparatii la sistemul de iluminare tv LED
  • Reparatii la placa de baza tv, Smart tv, 4k tv
  • Reparatii la sursa de alimentare
  • Reparatii la Display, Celebrele dungi pe display
  • Reparatii la incarcatoarele tv, in special la incarcatorul TV SONY.

Cele mai prezente marci tv in service tv

In urma unui studiu in service televizoare, avem o constatare, pe primul loc este:

1. tv Samsung

2.tv LG

3.tv Philips

4. tv Sony

Toti factorii pentru care aceste marci de televizoare duc la acest top sunt ca cea mai vanduta marca de televizoare se ragaseste in topul celor mai reparate televizoare (Samsung) Acest aspect nu reprezinta ca aceste televizoare sunt slab fabricate, insa sunt in numar mare vandute.

Des auzim ca la cateva luni de la expirarea garantiei televizoarele se defecteaza. Acest fenomen este datorat exploatarii la un nivel maxim. Televizoarele din prezent, datorita evolutiei tehnologice sun mult mai complexe si mult mai repede se defecteaza. Cele din trecut erau mai simple si cu o tehnologie mai putin complicata, imaginati-va ca aveti cateva sistem de baza in televizorul dumneavoastra, Tub cinescop, o placa de baza simplista cu o sursa, un procesor, un traf de linii si cam atat/

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security