Are sunet si nu are imagine?

Srvice tv Samsung

Are sunet si nu are imagine? Daca raspunsul la aceasta intrebare o cautati, incercam sa furnizam informatiile cat mai corecte. Acest tip de defect este cel mai des intalnit la televizoarele cu sistem de iluminare de tip LED si apare la toate marcile TV, fie ele Samsung, LG, Sony, Philips Panasonic, NEI.

Cum constatam ca televizorul este defect la sistemul de iluminare?

In prima faza la unele modele de televizoare, sistemul de iluminare se opreste dupa ceva timp de functionare, sunetul ramane dar imaginea dispare. Daca luminati ecranul cu o lanterna in timp ce este pornit veti constata ca are imagine pe display, dar sistemul de iluminare de la televizorul dumneavoastra este oprit (display-ul nu se lumineaza).

Are sunet si nu are imagine?

In unele cazuri dispay-ul este luminat doar pe o jumatate. Mai aveti si situatii cand display-ul are niste puncte de lumina si acestea sunt tot de la sistemul de iluminare, lupele de dispersie lumina de la sistemul de iluminare sunt desptinse si lumina este disipata incorect. Toate aceste defecte sunt regasite la toate marcile de televizoare si se pot repara in service, cu componente noi.

Se poate repara un televizor cu sistemul de iluminare defect?

Are sunet si nu are imagine?
Are sunet si nu are imagine?

Un televizor cu sistemul de iluminare defect se poate repara si este unul dintre defectele care sunt remediate numai in service tv.

Cat dureaza reparatia la sistemul de iluminare TV LED?

Are sunet si nu are imagine?

Reparatia la un televizor LED cu sistemul de iluminare dureaza intre 1 ora si 3 ore. Daca nu apar si alte elemente care sa complice reparatia. De regula acest tip de reparatie este efectuata de pe o si pe alata.

Ce garantie primesc la reparatia sistemului de iluminare tv LED?

Ce garantie primesc la reparatia sistemului de iluminare tv LED?

Garantia pentru reparatia sistemului de iluminare la televizoarele LED este de 12 Luni. Unele reprezentante practica 6 Luni.

Ce componente se utilizeaza la reparatia sistemului de iluminare Tv LED?

Componentele folosite sunt originale si sunt inlocuite Baretele de LED cu unele noi. NU RECOMANDAM INLOCUIREA CU UNELE FOLOSITE!

Ce pret are reparatia la un sistem de iluminare tv LED?

Preturile pentru reparatiia la un sistem de iluminare de tip led difera de la un sistem de iluminare la altul, in functie de marimea televizorului. EX:

Un televizor de 32,, intre 200 si 350 lei, un televizor de 55,, intre 650 si 900 lei. ( Preturile la reparatia sistem de iluminare tv LED sunt informative)

Mai pot aprea probleme dupa perioada de garantie la reparatia sistemului de iluminare LED?

In unele cazuri pot aparea probleme la sistemul de iluminare TV LED, insa daca sunt inlocuite toate baretele de LED este posibil sa nu mai aveti astfel de probleme pentru o perioada indelungata. ( Inlocuirea totala la un sistem de iluminare TV LED este putin mai scumpa, insa practic aveti un sistem nou de iluminare si posibilitatea prelungita de functionare)

Va asteptam la service tv cu toate marcile de televizoare; service TV Samsung, Service TV LG, Service TV Philips, Service tv Sony, Serbice tv Blaupunct, Service tv Panasonic

1
Buna, Va ajutam cu ceva?
Buna Ziua.
Va putem ajuta cu ceva?
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security